Vores samarbejdspartnere

Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse er landets suverænt største a-kasse for højtuddannede.

Deres ca. 210.000 medlemmer tæller alt fra selvstændige til lønmodtagere til studerende.

Akademikernes A-kasse og CAD Kompagniet har et samarbejde for at servicere erhvervslivet med tekniske højtuddannede kandidater.

CAD Kompagniet har derfor mulighed for at søge egnede kandidater til deres kunder gennem Akademikernes A-kasses rekrutteringsteam.

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er CAD Kompagniets arbejdsgiverorganisation.

Dansk Erhverv repræsenterer cirka 17.000 virksomheder og mere end 100 brancheorganisationer inden for bl.a. handel, transport, rådgivning og videnservice.

Teknisk Landsforbund

Teknisk Landsforbund

Teknisk Landsforbund er et fællesskab for kreative specialister fra forskellige faggrupper inden for teknik, design og byggeri.

Teknisk Landsforbund har i dag 30.000 medlemmer og hjælper til at understøtte og synliggøre medlemmernes kreativitet og evne til at skabe. 

Hos CAD Kompagniet ønsker vi, at holde tæt kontakt til ledige kandidater og være med i deres jobsøgningsproces. At samarbejde med Teknisk Landsforbund giver os netop denne mulighed.

CAD Kompagniet har tiltrådt overenskomst med Teknisk Landsforbund. Det betyder at du, som vikar gennem CAD Kompagniet, er sikret konkurrencedygtige ansættelsesforhold og pensionsordning.

Master Danmark A/S

Master Danmark A/S

Master er i dag den førende europæiske leverandør af psykometriske værktøjer inden for HR Information.

Vi benytter Masters testløsninger, så vi kan lære kandidaterne at kende på kort tid og derfor kunne matche dem bedst muligt med virksomheders behov.

Virksomheder efterspørger motiverede, fagligt kvalificerede medarbejdere, som passer ind i deres teams. Master Danmarks testværktøjer hjælper os til at finde det bedste match til vores kunder.

Læs mere om vores testværktøjer her

Del med dit netværk

Del denne side