Beate fik jobbet som projektleder hos ISS Facility Services

28.09.2017

Beate fik jobbet som projektleder hos ISS Facility Services!

Stort tillykke til Beate som ny Project Manager/Indretningsarkitekt hos ISS Facility Services!

Beate har mange års erfaring som indretningsarkitekt samt projektleder og er derfor det perfekte match til stillingen.

 

Beate om rekrutteringsforløbet hos CAD Kompagniet

"Jeg kom i kontakt med CAD Kompagniet, da jeg søgte en opslået stilling. Jeg havde en super positiv samtale, hvor jeg blev opfordret till at sende en ansøgning. Inden for en uge havde jeg både afsendt ansøgning, været til en personlig samtale og gennemgået flere forskellige personlighedstests. Med andre ord: super effektivt!"

Beate udtaler supplerende: "Jeg kan varmt anbefale CAD Kompagniet! Jeg har i processen oplevet en super professionel men stadig personlig kontakt. CAD Kompagniet har igennem hele forløbet sørget for en fantastisk tilbagemelding, opfølgning og en god dialog."

 

Beate om hendes nye job

"Der er ikke én ens dag på mit arbejde! Jeg bliver udfordret, men samtidig mødt med tillid til at jeg har kompetencerne til at løfte opgaven. Jeg føler mig sikker i, at jeg med mine kompetencer kan være med til at løfte opgaverne for ISS overfor vores kunder.

Jeg er super glad for min nye arbejdsplads! Det er en dejlig arbejdsplads, hvor det er rart at være, samtidig med at det er fyldt med spændende udfordringer. Jeg har fået nogle dygtige og søde kollegaer, så jeg kan ikke ønske mig mere!"

 

Vi ønsker Beate endnu en gang tillykke med hendes nye spændende job og alt held og lykke fremover!

Del med dit netværk

Del denne side