Vores team

Hvis du vil lære os bedre at kende, så tryk på "læs mere"-symbolet i visitkortenes nederste højre hjørne. 

Vores team

Læs mere >

Ole Høg Perregaard

Administrerende direktør

Ole Høg Perregaard

Ole har 20 års erfaring i rekrutteringsbranchen, inden for salg og ledelse. I de 20 år har Ole samarbejdet med landets største virksomheder og hjulpet med at løse deres bemandingsbehov.Ole er oprindeligt uddannet socialformidler og har derfor et indgående menneskekundskab.

Læs mere >

Charlotte Kjær Knudsen

Afdelingsleder Århus - Salg og rekruttering

Charlotte Kjær Knudsen

Charlotte har 26 års salgserfaring, hvoraf de sidste 12 år er fra vikar- og rekrutteringsbranchen. Charlotte er oprindeligt uddannet indenfor marketing, men interessen har altid været salg og kontakten til virksomheder og kandidater. Stor erfaring med salg og HR rådgivning.

Læs mere >

Annette Mathiesen

Senior Rekrutteringskonsulent

Annette Mathiesen

Annette har mere end 10 års erfaring hos CAD Kompagniet og har derfor en indgående forståelse for både branchen og CAD Kompagniets forretning. Annette har en teknisk baggrund samt mange års erfaring i arbejdet med projektansættelser, rekruttering, coaching og karriererådgivning.

Læs mere >

Allan Ejsted Isaksson

Senior Rekrutteringskonsulent

Allan Ejsted Isaksson

Allan har gennem de seneste 25 år arbejdet med salg- og rekruttering af medarbejdere på alle niveauer. Tidligere erfaring som sælger og projektleder – primært inden for den grafiske branche. Stor erfaring med ledelse og coaching samt undervisning og genplacering af ledige.

Del med dit netværk

SAMARBEJDSPARTNERE

Akademikernes Ambitiøse A-kasse
Dansk Erhverv
Teknisk Landsforbund
MASTER DANMARK A/S
Del denne side