Vores team

Hvis du vil lære os bedre at kende, så tryk på "læs mere"-symbolet i visitkortenes nederste højre hjørne. 

Vores team

Ole Høg Perregaard

Administrende direktør

Læs mere >

Ole Høg Perregaard

Ole har 20 års erfaring i rekrutteringsbranchen, inden for salg og ledelse. I de 20 år har Ole samarbejdet med landets største virksomheder og hjulpet med at løse deres bemandingsbehov. Ole er en energisk og målrettet leder. Ole er oprindeligt uddannet socialformidler og har derfor et indgående menneskekundskab.

David Hirschorn

Salgs- og rekrutteringskonsulent

Læs mere >

David Hirschorn

David har mere end 10 års erfaring fra rådgiverbranchen inden for byggeri og energioptimering af bygninger. David er uddannet bygningsingeniør og har et stort netværk i branchen. David er en engageret projektleder, som forstår hvilke faglige og personlige kvaliteter og egenskaber der er behov for.

Susanne Holm Harnfeldt

Koordinator / Researcher

Læs mere >

Susanne Holm Harnfeldt

Susanne er CAD Kompagniets koordinator og researcher. Hun koordinerer kunde- og kandidatprocesserne, screener kandidater, interviewer og er med på sidelinjen fra A-Z. Susanne er oprindeligt kommunikationsuddannet og står også for CAD Kompagniets eksterne kommunikation og for at optimere interne processer.

Saeeda Rahimi

Studentermedhjælper

Læs mere >

Saeeda Rahimi

Saeeda er studentermedhjælper og har arbejdsområde inden for ekstern kommunikation, HR-relaterede samt administrative opgaver. Saeeda startede som praktikant i forbindelse med hendes kandidat i Human Resource Management på CBS.

Michelle Nilsson

Økonomimedarbejder

Læs mere >

Michelle Nilsson

Michelle har 7 års erfaring inden for økonomi. Hun er uddannet kontorassistent med speciale i økonomi. I sin tid som økonomimedarbejder har hun arbejdet med mange forskellige firmaer, lige fra bilforhandler til arbejdsbeklædning.

Del med dit netværk

SAMARBEJDSPARTNERE

Akademikernes Ambitiøse A-kasse
Dansk Erhverv
Teknisk Landsforbund
MASTER DANMARK A/S
Del denne side