Vores team

Hvis du vil lære os bedre at kende, så tryk på "læs mere"-symbolet i visitkortenes nederste højre hjørne. 

Vores team

Ole Høg Perregaard

Administrende direktør

Læs mere >

Ole Høg Perregaard

Ole har 20 års erfaring i rekrutteringsbranchen, inden for salg og ledelse. I de 20 år har Ole samarbejdet med landets største virksomheder og hjulpet med at løse deres bemandingsbehov. Ole er en energisk og målrettet leder. Ole er oprindeligt uddannet socialformidler og har derfor et indgående menneskekundskab.

David Hirschorn

Salgs- og rekrutteringskonsulent

Læs mere >

David Hirschorn

David har mere end 10 års erfaring fra rådgiverbranchen inden for byggeri og energioptimering af bygninger. David er uddannet bygningsingeniør og har et stort netværk i branchen. David er en engageret projektleder, som forstår hvilke faglige og personlige kvaliteter og egenskaber der er behov for.

Susanne Holm Harnfeldt

Koordinator / Researcher

Læs mere >

Susanne Holm Harnfeldt

Susanne er CAD Kompagniets koordinator og researcher. Hun koordinerer kunde- og kandidatprocesserne, screener kandidater, interviewer og er med på sidelinjen fra A-Z. Susanne er oprindeligt kommunikationsuddannet og står også for CAD Kompagniets eksterne kommunikation og for at optimere interne processer.

Marie Toxværd-Larsen

Studentermedhjælper - Kommunikationsstuderende

Læs mere >

Marie Toxværd-Larsen

Marie er studentermedhjælper og har arbejdsområde indenfor ekstern kommunikation samt administrative opgaver. Marie startede som praktikant i forbindelse med hendes bachelor i Interkulturel Markedskommunikation på CBS. Marie er arbejdsom, dedikeret og har et højt ambitionsniveau.

Michelle Nilsson

Økonomimedarbejder

Læs mere >

Michelle Nilsson

Tekst på vej..

Del med dit netværk

SAMARBEJDSPARTNERE

Del denne side