Vores team

Hvis du vil lære os bedre at kende, så tryk på "læs mere"-symbolet i visitkortenes nederste højre hjørne. 

Vores team

Ole Høg Perregaard

Administrende direktør

Læs mere >

Ole Høg Perregaard

Ole har 20 års erfaring i rekrutteringsbranchen, inden for salg og ledelse. I de 20 år har Ole samarbejdet med landets største virksomheder og hjulpet med at løse deres bemandingsbehov. Ole er en energisk og målrettet leder. Ole er oprindeligt uddannet socialformidler og har derfor et indgående menneskekundskab.

Troels Kjerulf

Vikar- og rekrutteringskonsulent

Læs mere >

Troels Kjerulf

Troels er uddannet bygningskonstruktør og projektleder med erfaring fra anlægsbranchen. Han har en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, hvilket giver ham både en teknisk og menneskelig indsigt. Troels kan godt lide at udfordre status quo og har intet imod at forlade sin comfort zone for at opnå progression.

Susanne Holm Harnfeldt

Koordinator / Researcher

Læs mere >

Susanne Holm Harnfeldt

Susanne er CAD Kompagniets koordinator og researcher. Hun koordinerer kunde- og kandidatprocesserne, screener kandidater, interviewer og er med på sidelinjen fra A-Z. Susanne er oprindeligt kommunikationsuddannet og står også for CAD Kompagniets eksterne kommunikation og for at optimere interne processer.

Marie Toxværd-Larsen

Studentermedhjælper - Kommunikationsstuderende

Læs mere >

Marie Toxværd-Larsen

Marie er studentermedhjælper og har arbejdsområde indenfor ekstern kommunikation samt administrative opgaver. Marie startede som praktikant i forbindelse med hendes bachelor i Interkulturel Markedskommunikation på CBS. Marie er arbejdsom, dedikeret og har et højt ambitionsniveau.

Jesper Nielsen

Økonomiansvarlig

Læs mere >

Jesper Nielsen

Jesper er uddannet fra CBS og har både en HD i regnskab samt er Cand.merc.aud. Jesper er CAD Kompagniets økonomiansvarlige og fungerer som daglig sparringspartner inden for forretningsudvikling, økonomistyring samt CAD Kompagniets overordnede forretningsplaner.

Shazia Ahmed

Løn og fakturering

Læs mere >

Shazia Ahmed

Shazia er CAD Kompagniets regnskabsmedarbejder og står for alt af regnskabsmæssig karakter. Shazia er uddannet regnskabsassistent fra Høje Taastrup Handelsskole. I det daglige står Shazia for bl.a. løn, fakturering samt øvrig bogføring og er af natur meget hjælpsom.

Del med dit netværk

SAMARBEJDSPARTNERE

Akademikernes Ambitiøse A-kasse
Dansk Erhverv
Teknisk Landsforbund
MASTER DANMARK A/S
Del denne side